Göktepe Ortaokulu

Vizyon: Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda,Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş,ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak; Üretken,Yaratıcı,Sorumluluk sahibi ve Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; Gelişmiş öğretim yöntemleri,Teknoloji destekli ve Dünya merkezli eğitim ile Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli,kendine güvenen ve yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2003/2004 öğretim yılı Yıldız Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği

Isınma: Kalorifer (Kömür)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://goktepeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖKTEPE KÖYÜ GÖKTEPE KÜME EVLERİ GÖKTEPE ORTAOKULU BLOK NO 109 İÇ KAPI NO 0 MAZGİRT / TUNCELİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - GÖKTEPE KÖYÜ, TUNCELİ-ELAZIĞ KARAYOLUNUN 33. KİLOMETRESİNDE YER ALAN YAKLAŞIK 100 HANELİ VE 500 NÜFUSLU BİR YERLEŞİM YERİDİR..

Ulaşım TUNCELİ-ELAZIĞ KARAYOLU ÜZERİNDE OLUP ULAŞIM HİZMETLERİ RAHAT ALINMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 33 KM İLÇE MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTADIR.